Informacije

O nama

xMoto je sajt koji se bavi moto opremom i moto delovima (motocross, enduro, adventure motori, ulični motori, ATV itd). Mi se bavimo uvozim i izvozom robe. Da bi ste se što lakše snašli na našoj Webshop stranici, probali smo da napravimo webshop što konkretnijim i jednostavnijim. Možete primetiti sa leve strane Vašeg ekrana razne filtere. Ti filteri služe za lakšu potražnju određenog proizvoda koji Vi tražite. Na primer: u slučaju da tražite neku kacigu imate mogućnost da izaberete samo plave kacige, ili da izaberete kacigu od 6000 do 12000 dinara itd. Tako smo to uradili i sa gumama. Imate posebne filtere za Dirt, Street, Adventure gume, i  možete upisati samo Vašu dimenziju guma a posle izabrati za koju podlogu želite koristiti. Dakle, dosta smo radili na filterizaciji. Što se tiče još novosti, svaki proizvod ima 3 ceneMP- maloprodajna cenaČlanstvo, i VIP kartica. U slučaju da ne kupite ni jednu karticu, Vi imate mogucnost da kupujete samo po MP cenama. Članska kartica kosta 1240,00 Din., na ikonici KLUB KARTICE, imate mogućnosti da pročitate šta sve ide uz člansku karticu. A treća mogućnost je da kupitie VIP karticu, koja košta 2470,00 Din., detaljnije o tome isto na ikonici, KLUB KARTICE.

Ove kartice bilo da su članske ili VIP u glavnom već se kod prve kupovine isplati. U slučaju da ubacite u korpu određenu karticu, Vi dobijate predračun sa cenama koju  idu uz kartice.

Radi lakše komunikacije kupaca i administratora, otvorili smo i live chat. Ako se slučajno ne snalazite na sajtu, imate mogućnost da pitate online našeg adminastratora. Odgovor dobijate odmah. 

Naša firma xMoto je prisutna na svim motocross i enduro takmičenjima sa našom pokretnom radnjom. U slučaju da ste kupili karticu, i na trkama imate odredjeni popust.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.
;