Greška!

U redu

Uspešno!

U redu

Registracija

Prilikom registracije prihvatate pravila i uslove korišćenja našeg sajta. Molimo unesite tačne podatke. Polja označena * su obavezna. Ostala polja služe radi lakše međusobne komunikacije i statistike radi unapređenja sistema.

Prijava

Molimo unesite Vaše podatke kako bi se prijavili.

Zaboravljena lozinka

Ukoliko ste zaboravili lozinku, popunite formu i dobićete E-Mail sa linkom preko kog ćete se moći prijaviti, a zatim postavite novu lozinku.

Tipovi
Kategorije

Pravila i uslovi korišćenja

Ukoliko ste Vi ubacili Člansku ili Vip karticu, tada imate snižene cene. Ako posedujete člansku karticu onda imate popust od 5 do 10% na MP-malo podajne cene, posle kupovine kartice Vi dobijate predračun sa cenama koja ide uz karticu. Uslove korišćenja članske kartice možete pročitati ovde.

U slucaju VIP kartice vas popust se povecava, i cene su snizene od 10 do 20% na MP-malo prodajne cene. Isto vazi i za VIP karticu, predracun dobijate sa cenama koja ide uz karticu. Uslove VIP kartice mozete procitati sa klikon na stranici klub kartice.

Na stranici OUTLET POPUSTI su prozivodi koji su sniženi čak i do 50% ! Ovde važi samo VIP cena za bilo kog korisnika na sajtu, znaci nema dodatnog popusta.

Vaši poslednji pregledi